Een fotosessie van jou en je partner op een locatie naar keuze. Laat de liefde tussen jullie voor altijd op beeld vastleggen.

Tijdloze stijl van fotografie

Simpele, elegante beelden

Ik focus graag op de essentie: jullie twee! Eénvoudige foto's op een rustige locatie waar jullie goed op staan. De beelden worden afgeleverd in kleur en zwart-wit voor een tijdloos resultaat.

Ontspannen foto's

Geen poseerervaring nodig

Tijdens een fotosessie is het altijd een beetje poseren. Door het geven van kleine aanwijzingen zet ik jullie op weg. Jullie zullen het merken: het gaat vanzelf en het resultaat zal jullie verbazen.

"Mijn partner en ik hadden weinig mooie foto's van ons samen. De kleurrijke foto's van Yanick overtuigden mij meteen om een fotosessie te boeken."

Portret van Elynn Van Uffel Elynn Van Uffel

Locatie naar keuze

Jullie bepalen de setting

Op elke plaats kan je mooie foto's nemen. Ik heb zelf een voorkeur voor een plekje in de natuur. Denk maar aan een natuurgebied, park, veld of strand maar ik sta open voor elk voorstel.

Tijdstip: golden hour

Mooiste licht van de dag

Ik laat de fotosessie met jullie graag 1,5 uur voor zonsondergang plaatsvinden. Dat is namelijk het meest fotogenieke moment van de dag en past perfect bij mijn stijl van fotografie.

"Op het einde van de fotosessie heb ik mijn vriendin ten huwelijk gevraagd. Yanick was daar om alles mooi in beeld te brengen. Het was allemaal perfect!"

Portret van Zander Machiels Zander Machiels

Enkele reportages

Een loveshoot van jullie gemakkelijk vastleggen in drie stappen

01

Aanvraag

Laat mij weten wanneer jullie de fotosessie graag willen doen.

02

Boeking

Van zodra de overeenkomst en de betaling in orde zijn.

03

Fotosessie

Relax en ontspan. De resultaten zullen fantastisch zijn.

Interesse in een leuke fotosessie van jou en de liefde van je leven?

Vertel me over jullie plannen

Stuur Yanick een bericht

Andere diensten