Getrouwd met Sofie. Trotse papa van Hailey. Woont in Duffel. Interesse in fotografie, video, marketing en web development.

Portret van Yanick Van Weydeveldt

Over Yanick

Geboren in 1985 - leergierig - favoriete tv programma: De Mol - speelt graag een gezelschapsspel - guilty pleasure: pizza supreme van de PizzaHut.

Heb je altijd al fotograaf willen worden?

Nee. Ik wist ook helemaal niet wat ik wou gaan studeren na het afronden van mijn middelbare studies. Mijn interesse in fotografie is pas later ontstaan en gestart met het fotograferen van modellen.

Wat vind je zo leuk aan het fotograferen van een huwelijk?

Simpel: elk trouwfeest is anders. Andere mensen, andere locaties, andere omstandigheden... dat maakt het nu net zo boeiend. Als fotograaf groei je ook erg snel in je vaardigheden. Zo leer je presteren onder druk, leer je werken met alle soorten licht en leer je om steeds opnieuw hetzelfde niveau van kwaliteit af te leveren.

Waar haal je naast je fotografie, nog plezier uit?

Tijd doorbrengen met familie en vrienden. Daarnaast weet videografie mij sinds de geboorte van mijn dochtertje steeds meer te boeien. Verder leer ik graag bij over marketing en ontwikkel ik websites.

Wat zijn je plannen voor 2020?

Veel meer fotograferen. Niet alleen voor klanten maar ook voor mezelf.

"Als Yanick iets onderneemt, dan kan je er zeker van zijn dat hij er helemaal voor zal gaan. Ik heb bewondering voor zijn doorzettingsvermogen en leergierigheid."

Portret van Sofie Van Weydeveldt Sofie Van Weydeveldt

Interesse om samen te werken nu je wat meer weet over mij?

Vertel me over jou plannen

Stuur Yanick een bericht